LaSorpresa Pizzeria Kuchnia Menu Kontakt LaSorpresa Zamów Pizzę

Polityka prywatności


Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email, numer telefonu komórkowego, imię oraz nazwisko.

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, numer telefonu mokórkowegoitp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz dostawać infomacje o promocjach i nowościach w naszej pizzerii za pomocą usługi "Pizza SMS".

Dane zbierana podczas rejestracji będą wykorzystane w celu informowania Cię o promocjach i nowościach w naszej pizzerii. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej wysyłkę sms oraz administrację serwisu. Firmy te nie będą wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz się zarejesrować.

Jeżeli zarejestrowałeś się do usługi "Pizza SMS, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na rejestrację, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci infomacji o promocjach i nowościach w naszej pizzerii. Rejestracja jest jednoznaczna ze zgodą na otrzymywanie wiadomości sms i email.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowañ użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś rejestracji, możesz otrzymać od nas emaile i smsy dotyczące informacji o promocjach i nowosciach w naszej pizzerii. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie.

Jeżeli zarejestrowałeś się do usługi "Pizza SMS", lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na rejestrację, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową informacje o promocjach i nowościach w naszej pizzerii.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Ustawienia, możesz wprowadzić zmiany swoich danych osobowych zbieraneych podczas rejestracji i używanych do zalogowania się do usługi "Pizza SMS". Aby usunąć swoje dane musisz zadzwonić pod numer kontaktowy i powiadomic nas o takiej decyzji. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Sorpresa S.C. ul. Żermoskiego 7b, 34-300 Żywiec

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt telefoniczny.